Потребителско меню 

 

 

 

 

 

КИСЛОРОДНИ ПРОЦЕДУРИ PDF Печат Е-поща
(0 votes, average 0 out of 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Tяло - Кожа

Какво представляват кислородните процедури

Кислородните процедури за лице представляват „впръсване” под високо напрежение в кожата на серуми, които са богати на витамини, минерали и колаген. Тези процедури се препоръчват от много дерматолози. Резултатите от тях са много бързи, а след такава процедура кожата ви става по-чиста и гладка, и придобивате подмладен вид”, разказа доц. Кадурина, завеждащ клиниката по дерматология и алергология към ВМА пред Агенция Фокус.

Кога намаляват нивата на кислород в кожата?

Нивата на кислород в кожата драстично намаляват в резултат на стареенето и други фактори, като например тютюнопушенето и излагането на замърсен въздух. Някои специалисти твърдят, че количеството кислород, което достига до тъканите на кожата чрез естествената микроциркулация може да намалее до 70% дори и при хора до 30 годишна възраст – а с прости думи това означава следното: колкото по-малко кислород достига до епидермиса, толкова по-видими са знаците на стареенето - например бръчките, коментира доц. Кадурина.

Какво е действието на кислородните процедури?

Кислородните процедури за лице работят като „презареждат” нивата на кислород в кожата и така подобряват циркулациятата и регенерирането на клетките – оставяйки кожата ви сияеща. Те се прилагат, за да подмладят вида на кожата, успешни са при контролиране и намаляване на розацея, и третират наранявания по кожата. Кислородът има свойството и да почиства кожата, като убива, добави специалистът.

Кои хора за подходящи за кислородни процедури?

Кислородните процедури за лице се препоръчват на хора с кожа, която е предразположена към акне или има белези, но в действителност те могат да се прилагат почти при всеки без да крият риск. Ако имате кожна алергия или друго кожно заболяване обаче, задължително се консултирайте с дерматолога си, преди да се подложите на процедурата, предупреждава ни доц. Кадурина.

 


 


На вниманието на кмета

ПОМОЩ , ШУМ ОТ КЛИМАТИЦИ!

ПОМОЩ , ШУМ ОТ КЛИМАТИЦИ!

  На вниманието на кмета: Кюстендилци бавно оглушават от шума на климатици ЗАБРАНИХА НАЙЛОНОВИТЕ ТОРБИЧКИ, НО ШУМА ОТ КЛИМАТИЦИТЕ ОСТАНА             Часът е 23, вървим по една от централните улици в град Кюстендил. Трафикът от...

admin - avatar admin 03 Фев 2012 Hits:80100 На вниманието на кмета

Read more
 

Последни обяви

Анкета

Какво най- много харесвате в Кюстендил?