Отглеждане на домати

Последни коментари

Потребителско менюВкусни рецепти

 

 

admin

admin

Email: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.
Вторник, 28 Юли 2015 10:50

HOW TO LOSE 7KG FAST

Effect -7kg

Type-low calories

Duration-7 days

Repeatability-2 times yearly

Predominant food- vegetables, rice, meat

Value-medial

The diet is applied for 7 days and isn’t recommended to repeat before the period of 6 months. Each day begins with two glasses of mineral water or warm boiled water. Except pointed amounts of water between meals which are only three per day, you may drink mineral water without limitation. The diet helps not only to lose weight but it makes your skin better. If you suffer diabetics or high pressure, you mustn’t keep this diet.

Monday

Breakfast: 150 gr. cabbage without salt, with 1 teaspoon of olive oil, a glass of mineral water.

Lunch: 4 tablespoons boiled rice without salt, 150 gr. of grated carrots with olive oil, a glass of mineral water.

Dinner: 150 gr. of boiled fish, a small loaf of bread, some leaves of lettuce, juice.

Tuesday

Breakfast: 150 gr. of grated carrots with vegetable oil, a toast, a glass of mineral water.

Lunch: 200 gr. of salad with fresh vegetables (cabbage, carrots, celery, green salad), little bread, a glass of apple juice.

Dinner: 100 gr. of boiled rice, 4 leaves of lettuce torn well, ½ grapefruit, a glass of mineral water.

Wednesday

Breakfast: 200 gr. of salad from fresh apples, pears, oranges and bananas, a glass of juice.

Lunch: 250 gr. of stewed asparagus, 150 gr. of cabbage salad with lemon juice, a glass of mineral water.

Dinner: 250 gr. of stewed mushrooms, a boiled potato, a glass of mineral water.

Thursday

Breakfast: A glass of apple juice and a toast.

Lunch: 300 gr. of boiled rice and asparagus with basil, a slice of bread, an apple, , a glass of mineral water.

Dinner: 2 boiled potatoes, 200 gr. of boiled fish, little bread, juice.

Friday

Breakfast: A small portion of boiled rice without salt, a glass of mineral water.

Lunch: 200 gr. of salad from cabbage, a slice of bread.

Dinner: 200 gr. of salad from cabbage, carrots and lettuce with vegetable oil, 3 tablespoons of boiled rice, a glass of mineral water.

Saturday

Breakfast: A small portion of boiled rice without salt, a glass of apple juice.

Lunch: 200 gr. of boiled sea fish, 150 gr. of salad from apples, kiwi, and oranges, a glass of water.

Dinner: 100 gr. of boiled or roast meat, a slice of bread, 4 leaves of lettuce with lemon juice, an orange.

Sunday

Breakfast: 250 gr. of fruit salad from apples, plums and apricots, a glass of water.

Lunch: 250 gr. of rice with vegetables, a glass of mineral water.

Dinner: 150 gr. of boiled sea fish, 200 gr. of salad from cabbage and seaweed and 1 tablespoon of boiled rice.

Понеделник, 13 Юли 2015 14:57

ОВЕН 2016

Тази година може да бъде по-предизвикателна за вас, защото ще се наложи да се занимавате с въпроси, които имат отношение към миналото ви, а вие като цяло сте ориентирани към бъдещето и не обичате много-много да гледате назад. Някои от вас, които не искат да се тормозят с емоционални драми, просто ще обърнат поглед в друга посока – например ще се ангажират с работа, ще се отдадат на забавления или ще открият утеха в света на идеите и мечтите. Тази седмица е много подходяща да финализирате работен проект, да започнете нов, да внесете промени в работното си всекидневие или да коригирате нещо в привичния си начин на живот.

Понеделник, 13 Юли 2015 14:52

ТЕЛЕЦ 2016


И тази година ще бъде доста благоприятна за вас, макар че не е изключено общият дух на радост и спокойствие на моменти да бъде нарушаван на объркване и тревожност. Ако сте обвързани, у вас може да възникне усещането, че причината за проблемите ви е някакво действие (или бездействие) на партньора ви и това ще ви изнерви. Възможно е да реагирате доста бурно на неговото/нейното нежелание да ви съдейства и някои от вас, които имат славата на кротки и търпеливи, ще изненадат близките си с реакциите си.

Понеделник, 13 Юли 2015 14:44

БЛИЗНАЦИ 2016

 

През тази  година присъщата ви склонност да гледате по-леко на това, което преживявате и дори да се измъквате, когато стане напечено, няма да ви доведе до успех. Някои от вас ще се опитат да пренебрегнат усещането за вътрешен дискомфорт и притесненията заради определена социална активност, обаче това ще бъде за кратко и рано или късно проблемите ще излязат наяве. Навлизането в по-дълбоките води на чувствата може да не ви е приятно, но само така има шанс да погледнете в себе си и да откриете какво не е наред.

Понеделник, 13 Юли 2015 14:37

РАК 2016

Предстои ви интересна  година, в която ще имате успех в служебните проекти и всичко ще се случва, без да полагате особено големи усилия. Много от вас ще бъдат в светлината на прожекторите и ще печелят овации заради постиженията си. Идеи и възможности не ви липсват и тенденцията ще се запази и през следващите дни. Още в понеделник и вторник е възможно проектите ви да получат нов шанс за развитие – да установите нов контакт, да получите пари или да ви осени прозрение как да продължите оттук нататък.

Понеделник, 13 Юли 2015 14:30

ЛЪВ 2016

През тази година ще се срещнете отново лице в лице с миналото си и пред вас ще се открие възможност да извлечете поуки и да се простите с някои неща, които по някаква причина отказвате да изоставите. Възможностите са пред вас и съдбата ви дава шанс да поемете в напълно нова посока, обаче някои от вас не ги виждат, защото продължават да подхранват стари взаимоотношения и да поддържат стари ситуации. Ако се разпознавате в това описание, тази седмица може да бъде предизвикателна за вас в емоционално отношение.

Понеделник, 13 Юли 2015 14:21

ДЕВА 2016

През тази  година ще бъде отправено доста сериозно предизвикателство към присъщата ви способност да бъдете полезни. Приятел може да има нужда от помощ или уменията ви в работата да се окажат особено ценни и дори незаменими. От една страна, ще се поласкаете, че другите имат нужда от вас и може да се втурнете да помагате, но не е никак изключено да се почувствате претоварени и накрая да осъзнаете, че всичко е за ваша сметка.

Понеделник, 13 Юли 2015 14:11

ВЕЗНИ 2016

 

През тази година поддържайте позитивната си нагласа, що се отнася до плановете ви за бъдещето. Дори реализацията им да срещне някои препятствия, например от финансов характер, не се обезкуражавайте – през следващите седмици, дори и месеци ще ви бъде дадена възможност да осигурите необходимите средства и ресурси. Това обаче не означава да стоите и да мързелувате – ще трябва да се потрудите доста. Ако проблемът е паричен, сега е по-добре да спазвате финансова дисциплина и да разпределяте средствата по възможно най-разумния начин.

 

Понеделник, 13 Юли 2015 13:52

СКОРПИОН 2016

Предстои ви интересна година, в която ще имате успех в служебните проекти и всичко ще се случва, без да полагате особено големи усилия. Много от вас ще бъдат в светлината на прожекторите и ще печелят овации заради постиженията си. Идеи и възможности не ви липсват и тенденцията ще се запази и през следващите дни. Още в понеделник и вторник е възможно проектите ви да получат нов шанс за развитие – да установите нов контакт, да получите пари или да ви осени прозрение как да продължите оттук нататък.

Понеделник, 13 Юли 2015 13:38

СТРЕЛЕЦ 2016

През тази година може да се наложи да се потопите в по-дълбоки води от тези, в които сте свикнали да плувате, особено що се отнася до интимните ви отношения. Някои от вас ще се опитат да избегнат това, като се залисат с работа или се втурнат в поредното приключение. Ако го направите обаче, проблемът във връзката ви ще се прояви отново и след време може да нанесе още по-големи поражения, така че е потребно да му обърнете внимание. В случай че поведението на партньора ви предизвиква негативни емоции у вас, сега може да си изясните какво изпитвате. Може би решението е да приемете някаква черта на човека до вас, която ви безпокои, или пък да говорите с него, ако смятате, че не бихте могли да се примирите с определено поведение.

«НачалоПредишна1234СледващаКрай»
Страница 1 от 4


На вниманието на кмета

ПОМОЩ , ШУМ ОТ КЛИМАТИЦИ!

ПОМОЩ , ШУМ ОТ КЛИМАТИЦИ!

  На вниманието на кмета: Кюстендилци бавно оглушават от шума на климатици ЗАБРАНИХА НАЙЛОНОВИТЕ ТОРБИЧКИ, НО ШУМА ОТ КЛИМАТИЦИТЕ ОСТАНА             Часът е 23, вървим по една от централните улици в град Кюстендил. Трафикът от...

admin - avatar admin 03 Фев 2012 Hits:78335 На вниманието на кмета

Read more
 

Последни обяви

Анкета

Какво най- много харесвате в Кюстендил?
 

Свободни работни места в Кюстендил
Подробности

Кино

ПРОГРАМА: Кино "В театъра" от 7 април - 13 април 2017 година
Подробности ТУК

Разписание на автобуси

Разписание на автобусите, пристигащи и заминаващи от автогара Кюстендил
Подробности ТУК