Потребителско меню 

 

 

 

 

 

ЕЛЕГАНС ТАКСИ ВОЗИ ЗА 2 ЛЕВА "ОТ ТОЧКА ДО ТОЧКА" PDF Печат Е-поща
(0 votes, average 0 out of 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Новини - Събитие

 

Фирмата разполага с 10 автомобила, с хубав външен вид и чистота. Офисът се намира на ул. "Стефан Караджа" №20. Водосвет за здраве на служителите и клиентите на фирмата отслужи отец Венци Шияков.

ELEGANCE такси- 0888 400 444 или за клиенти с домашни телефони- 078 988 444, позвъни и затвори. Можете да повикате ELEGANCE такси чрез Скайп или Фейсбук- ELEGANCE taxi.

Цена- 2 лв. от точка до точка.

"Ще работим денонощно, за да обслужваме населението на община Кюстендил и гостите на града. При нас единствено, консумативите ще бъдат усвоявани с официална фактура, за осчетоводяване", каза собственикът Емил Димитров и отвори бутилката с шампанско. Той се бори повече от 1 г. за премахване на порочната практика, от "точка до точка", на цена от 1, 50 лв.

 

"Тя не отговаря на предлаганата услуга, има ощетени клиенти. 2 лв. за превоз "от точка до точка" е по- леката форма, за преминаване към законното-цена на километър, но за да не бъде стресирано населението, това е варианта, за който постигнахме консенсус с колегите", допълни Емил Димитров.

 


На вниманието на кмета

ПОМОЩ , ШУМ ОТ КЛИМАТИЦИ!

ПОМОЩ , ШУМ ОТ КЛИМАТИЦИ!

  На вниманието на кмета: Кюстендилци бавно оглушават от шума на климатици ЗАБРАНИХА НАЙЛОНОВИТЕ ТОРБИЧКИ, НО ШУМА ОТ КЛИМАТИЦИТЕ ОСТАНА             Часът е 23, вървим по една от централните улици в град Кюстендил. Трафикът от...

admin - avatar admin 03 Фев 2012 Hits:80042 На вниманието на кмета

Read more
 

Последни обяви

Анкета

Какво най- много харесвате в Кюстендил?