Потребителско меню 

 

 

 

 

 

ПЕТЪР ПАУНОВ Е ОТНОВО КМЕТ НА КЮСТЕНДИЛ PDF Печат Е-поща
(0 votes, average 0 out of 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Новини - Събитие

 

Петър Паунов печели изборите за кмет на община Кюстендил от първия тур. Според обработени 88 от 110 секционни протокола в ОИК- Кюстендил, за досегашният кмет и кандидат на Коалиция „Кюстендил" са гласували 59, 07% от избирателите, съобщава Дарик.
Втори по резултат е кандидатът на Коалиция „За промяна" Атанас Гергинов, с подкрепа от 21, 43%. Ангел Ангелов от ПП АБВ е с 6, 34%, а Стоян Стоилов от ПП БДЦ с 5, 8%, информира председателят на ОИК- Кюстендил Васил Иванов.
Коалиция „Кюстендил" печели вота в избора за общински съветници, резултат от 42, 71%, пред Коалиция „За промяна" с 18, 07%. ПП АБВ- 6, 76%, листата водена от Кирил Станчев на Зелената партия е с- 5, 76%. ПП БДЦ има резултат от 5, 69%. В ОС влиза на този етап и Коалиция „За Кюстендил", зад която стоят ДПС и НДСВ с 4, 24%. Данните към момента остават под чертата „Евророма" с 1, 97%, каза още Васил Иванов.

 


На вниманието на кмета

ПОМОЩ , ШУМ ОТ КЛИМАТИЦИ!

ПОМОЩ , ШУМ ОТ КЛИМАТИЦИ!

  На вниманието на кмета: Кюстендилци бавно оглушават от шума на климатици ЗАБРАНИХА НАЙЛОНОВИТЕ ТОРБИЧКИ, НО ШУМА ОТ КЛИМАТИЦИТЕ ОСТАНА             Часът е 23, вървим по една от централните улици в град Кюстендил. Трафикът от...

admin - avatar admin 03 Фев 2012 Hits:80042 На вниманието на кмета

Read more
 

Последни обяви

Анкета

Какво най- много харесвате в Кюстендил?