Потребителско меню 

 

 

 

 

 

ОПЕРАЦИЯ "ИМАНЯРИТЕ" В КЮСТЕНДИЛ PDF Печат Е-поща
(0 votes, average 0 out of 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Новини - Събитие

 

 

 

Шест досъдебни производства са образувани срещу лицата, чиито жилища са проверявани по време на провелата се в Кюстендил специализирана полицейска операция за противодействие на иманярството и защита на културно-историческите ценности.

Това съобщи за Агенция „Фокус” Марияна Сиракова, говорител на Окръжна прокуратура. „Производствата за евентуални извършени престъпления по чл.277а и 278а, които касаят търсене на археологически обекти без съответно разрешение, както и придобиването на такива културни ценности”, заяви прокурор Сиракова. Тя посочи, че по време на операцията са извършени претърсвания и изземвания, изготвени са и протоколи за тях. Окръжна прокуратура е внесла искане до Окръжен съд за одобрение на тези протоколи, към момента няма произнасяне от страна на съда.

 

 


На вниманието на кмета

ПОМОЩ , ШУМ ОТ КЛИМАТИЦИ!

ПОМОЩ , ШУМ ОТ КЛИМАТИЦИ!

  На вниманието на кмета: Кюстендилци бавно оглушават от шума на климатици ЗАБРАНИХА НАЙЛОНОВИТЕ ТОРБИЧКИ, НО ШУМА ОТ КЛИМАТИЦИТЕ ОСТАНА             Часът е 23, вървим по една от централните улици в град Кюстендил. Трафикът от...

admin - avatar admin 03 Фев 2012 Hits:80433 На вниманието на кмета

Read more
 

Последни обяви

Анкета

Какво най- много харесвате в Кюстендил?