Потребителско меню 

 

 

 

 

 

2016 - ГОДИНА НА ОГНЕНАТА МАЙМУНА PDF Печат Е-поща
(0 votes, average 0 out of 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Хороскопи - Китайски хороскоп

 

 

Какво да очакват отделните зодии през 2016 година?

2016 г. според Източния календар, ще бъде година на Огнената Маймуна.

Маймунката е забавно, неуморимо и неусмиримо създание, и със сигурност няма да позволи да скучаят хората на нашата планета. Това се случва, тъй като характерът на управляващото животно непременно ще се отрази на цялата година и на чове­чеството ще му бъде интересно какво може да очаква за себе си в бъдеще.

През 2016 г. се опитайте колкото се може повече време да отделяте за себе си, за семейството си, за създаване на тесни връзки с колегите на работното място, а също така, да се грижите за собственото си здраве. Не трябва да забравяте и за своето саморазвитие - четете, гледайте интересни програми, общувайте с умни хора.

Ако си поставите някаква цел за следващата година, то непременно ще я по­стигнете, все пак упоритостта и жизнеността на Маймуната ще ви бъдат от полза. Ще имат късмет във всички свои начинания такива знаци от зодиака, като Стрелец, Лъв, Козирог и Овен. В началото на годината са възможни леки психологически сри­вове при представителките от нежния пол, които принадлежат към знаците Дева, Телци и Везни. Възможно е тези хора да страдат от собственото си безсилие, както и от липсата на помощ отвън.

Огнените зодии през 2016

Като цяло, началото на 2016 г. за огнените знаци, а именно Овен, Лъв и Стре­лец, ще се окаже успешно във финансово отношение. Звездите съветват тези знаци упорито да се трудят, да се съсредоточат върху основните си задачи и да не раз­пиляват енергията си за дребни, незначителни неща. Само такава стратегия ще донесе желаните резултати. Огнените знаци винаги са били известни със силния си характер, решителност и трудолюбие, през 2016 г. и планетите ще им помагат в това. Венера, Сатурн и Юпитер ще се подредят така, че те ще успеят да дишат сво­бодно, а както е известно на всички, който чувства свободата, е готов да преобърне планини.

Земните знаци през 2016

Що се отнася до земните знаци (Дева, Козирог, Телец), то те ще започнат да чувстват тревожност в средата на годината. Козирозите често ще ги съпътстват не­успешни дни, така че да тичат срещу вятъра не е необходимо. Ако започне да ви измъчва умора и във всичко да не ви върви - спрете се и си починете. Ще можете да изпълните замисленото по всяко време, но ако за това нямате .сили - няма да можете да избегнете неуспеха.

Въздушните знаци през 2016

Близнаци, Водолеи, Везни са въздушни знаци, и за хората родени под техните звезди, 2016 г. ще бъде година на разцвет на най-добрите им качества. Активност, бурен живот, срещи с нови хора и много пътувания - това е, което ще донесе на тези знаци много положителни емоции, тъй като самата съдба ще им позволи да приемат само правилни решения, които в бъдеще ще ги доведат до успех.

Водните знаци през 2016

Нарастване на активността и значителен напредък в бизнеса и кариерата ще съпътства водните знаци - Рак, Риби и Скорпион. Астролозите ги съветват да оста­нат верни на своята работа, да не мързелуват, а усилено да работят. Между другото, това трябва да бъде направено в периода, когато Нептун ще бъде в Риби. 2016 г. ще бъде година на активните, уверени в себе си хора, именно тази година ще даде възможност на много хора не само да постигнат най-съкровените си мечти, но и да ги реализират в живота.

 

 

 

 


На вниманието на кмета

ПОМОЩ , ШУМ ОТ КЛИМАТИЦИ!

ПОМОЩ , ШУМ ОТ КЛИМАТИЦИ!

  На вниманието на кмета: Кюстендилци бавно оглушават от шума на климатици ЗАБРАНИХА НАЙЛОНОВИТЕ ТОРБИЧКИ, НО ШУМА ОТ КЛИМАТИЦИТЕ ОСТАНА             Часът е 23, вървим по една от централните улици в град Кюстендил. Трафикът от...

admin - avatar admin 03 Фев 2012 Hits:79071 На вниманието на кмета

Read more
 

Последни обяви

Анкета

Какво най- много харесвате в Кюстендил?